juni 2012


Stikker på KAMP

Jeg vett at jeg er dårlig til og blogge, men det skal forbedre seg. Nå stikker vi på Viking - Rosenborg!! Heia VIKING! dette var sån fullfart bilde...Hejdå :)
 

Bilder fra Danmark

Vi reiser hjem i morgen tidlig. Vi har vært i Djurs sommerland, Bilka, Aarhus og kjørt gocart. Nå må jeg bare pakke og spise noe mat snart.
 


Hahah, noen bilder fra Djurs Sommerland! Blogger i morgen en gang på dagen! ♥Endelig fremme..

Har badet og vært på resturang og spist middag i dag, og om en halv time skal vi ha kvelds mat. Gleder meg utolig masse til og spise det skjokkolade pålegget. Vi har vært og handlet litt forskjellig. Vi har basseng, bobblebad og Biliard osv her i dette huset! Nå sitter jeg og Emil, min lillebror her og ser på hva som er nytt der hjemme i norge! :)


I morgen er det bare slavske dag hjemme, men nå ska jeg ta litt sol og så dusje!

 

Danmark i natt

Jeg håller på med og pakke for harde live her, jeg skal til Danmrak i natt, eller i morgen tidlig. Jeg reiser hjemme i fra i 5 tiden i natt. Føler meg også sinsykt kul når jeg klarte å knekke, litt av dataen. Nå får jeg bare hoppe i dusjen og spise maten før mamma kommer og henter meg. Kommer kanskje et lite innlegg i kveld før jeg legger meg. Og jeg kommer til og blogge i Danmark vist det er tilgang til internett, og jeg kommer til og legge ut bilder hva jeg kjøper og hva jeg har gjort i løpet av dagene!

Utrolg deilig med Sommerferie nå! jeg har fått en uke fri før alle di andre, hihi :D


♥ Skal du noe i sommer? 

Design av:

Ingvild Aasheim hits